Om Knausen Borettslag

Her finner du informasjon om borettslaget vårt

Knausen Borettslag ligger i Radarveien langs T-banen mellom Karlsrud og Lambertseter stasjoner i bydel Nordstrand. Borettslaget består av 335 leiligheter fordelt på 15 blokker, og det er hovedsakelig 2-roms og 3-roms leiligheter i borettslaget, men også noen få 4-roms leiligheter.

Første innflytting i Knausen var i 1957. Det er siden 1985 foretatt en rekke større rehabiliteringsprosjekter, i 1996 fikk vi pris fra OBOS for beste rehabilteringsprosjekt, og pris for beste utomhusanlegg. I 2011 ble det startet en større oppgradering av varmeanlegget, blant annet ble samtlige radiatorer skiftet, det ble installert nye varmepumper, og det ble boret en rekke brønner for uthenting av jordvarme.

Borettslaget har mange grøntområder, og Knausen Barnehage ligger nært inntil borettslaget. Knausen er også det nærmeste borettslaget mot det nye Lambertseter Senter, som ble åpnet i 2010. Grendehuset ble åpnet i 2013 for utleie til alle andelseiere der det kan avholdes private arrangementer. Grendehuset har plass til 40 personer, og er rikt utstyrt med det man måtte trenge av service og utstyr ellers.